PIZZERIA I GEMELLI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1414 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria I Gemelli. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 11:31 Goed belegde Pizza alleen mis ik toch wel een beetje smaak aan de ingrediënten.
29 sep 2022 om 20:44 Snel en warm en verder prima pizza's
29 sep 2022 om 20:19 De altijd vrolijke en meest vriendelijke bezorger geeft altijd net dat extra zetje om hier te bestellen.
28 sep 2022 om 21:28 Heerlijk gegeten ! Top !!
27 sep 2022 om 20:40 Lekkere pizza’s, goed warm en gebracht door een vrolijke bezorger
25 sep 2022 om 19:33 Super! Heerlijk gegeten!
24 sep 2022 om 10:57 Het vlees uit de shoarmapizza was hard en niet te eten. We hadden er twee en een ervan was meer korst dan vulling. Zal niet snel hier een tweede keer bestellen.
21 sep 2022 om 13:17 Eten altijd goed en prima op tijd. Betere bezorgers kun je niet aan de deur krijgen, enorm vriendelijke kerel!
11 sep 2022 om 20:13 Goede pizza’s Snelle bezorging.
9 sep 2022 om 20:16 De meest smakeloze pasta die ik ooit heb gegeten … Pasta zalm, nul gekruid, geen pijnboompitten (waar ik om had gevraagd) en echt geen smaak. Na wat peper en zout smaakte het al 10x beter. Pizza (shoarma) was prima maar hele gierige topping.
9 sep 2022 om 19:43 Was top pizza
6 sep 2022 om 19:40 Heel snelle aardiger bezorgservice, lekker eten en goed in de tijd...zullen het aanbevelen