PIZZERIA I GEMELLI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1605 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria I Gemelli. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 20:33 strijders
22 feb 2024 om 19:03 Prima
7 feb 2024 om 22:12 De pizza’s waren prima, maar als je pizza’s besteld waarbij je aangeeft om ze 20.00 uur te laten bezorgen en ze staan om 19.15 uur aan je deur terwijl er er zelf nog niet bent. Helaas had k daardoor koude pizza:(
7 feb 2024 om 3:27 Heerlijke pizza Super leuke bezorger ondanks het slechte weer
28 jan 2024 om 20:17 Echt heerlijke pizza/pasta snel bezorgd echt top service zeker een aanrader
23 jan 2024 om 20:25 Zoals altijd weer heerlijk gegeten lekkere pizza’s en pasta’s, mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.
11 jan 2024 om 15:24 Vriendelijk personeel. Smakelijke pizza en cannelloni. Vieze salade.
4 jan 2024 om 1:08 3 grote broodjes shoarma besteld super snel en heet geleverd en een groot broodje shoarma is ook echt groot bij gemelli
1 jan 2024 om 19:38 Aardige bezorger, en aardig berichtje op de doos geschreven!
31 dec 2023 om 21:56 Goed eten lekker warm leuke bezorger word je vrolijk van
31 dec 2023 om 10:07 De pizza was heel goed! De tiramisu moet echt beter om het tiramisu te mogen noemen. De lange vingers waren niet in koffie gelegd. Hierdoor mist de smaak van echte tiramisu en is het erg droog. Ik heb het dessert hierdoor niet opgegeten.
23 dec 2023 om 19:44 Heerlijke pasta gegeten en wat een vriendelijke, vrolijke bezorger! Fijne feestdagen!