PIZZERIA I GEMELLI

PIZZERIA I GEMELLI De èchte orginele Italiaanse pizza's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1388 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria I Gemelli. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 19:44 Pizza was mwaaah, niet de kwaliteit die je van een Italiaan mag verwachten, er zaten wel 3 plakjes salami op mijn pizza. Bodem kan absoluut beter.
25 jun 2022 om 9:37 Snel bezorgd en lekker!
25 jun 2022 om 0:35 Heerlijk gegeten weer lekkere pizza’s vriendelijke bezorger zeker een aanrader.
24 jun 2022 om 9:37 De pizza mag wel iets meer pittiger zijn, kaas en salami flauw. Maar verder prima pizza. Shoarma waren we verrast. Smaakte lekker en goed broodje erbij. Bezorger was vrolijk!
22 jun 2022 om 19:49 Jullie maken lekkere pizza
15 jun 2022 om 22:49 Het eten kwam later dan aangegeven. Ook was het niet echt warm. Verder prima te eten. Wel aan de dunne even later. Én de andere ook die mee at.. Niet lang van genoten dus.
10 jun 2022 om 23:28 Pizza is’t high quality and meat „salami” looks like a shit. Im sorry but I will never order again
9 jun 2022 om 19:29 Alles was weer top!!
9 jun 2022 om 15:52 Al jaren de beste pizzeria in Assendelft!
1 jun 2022 om 19:59 Zoals altijd, prima, snel en warm. Lekker gegeten!
26 mei 2022 om 20:43 Bezorging duurde zoals aangegeven. Shoarma calzone was niet geweldig. Beetje smakeloos. Salade was goed, met olijven.
21 mei 2022 om 0:46 Kwaliteit is prioriteit hier, en altijd snelle goede service.